vineri, 16 noiembrie 2012

The End

Nu stiu cati cititori mai are blogul, insa astazi m-am gandit sa scriu. Am fost la premiera Breaking Dawn Part II si in timpul filmului un gand m-a trimis departe la mai bine de doi ani distanta , cand blogul era in floare, eram o echipa  frumoasa si unita, iar stirile curgeau. Discutam pe atunci ca blogul acesta isi va continua activitatea "Pana cand zorile de zi  ne vor desparti..". Nu mi-am tinut promisiunea, insa m-am gandit in timpul filmului ca ar fi frumos sa scriu aceasta postare, care cred eu, va fi si ultima a blogului.
La finalul filmului, in timpul genericului, ascultam melodia "A Thousand Years" - Christina Perri si urmaream imaginile cu toti actorii din aceasta franciza. Eram emotionata, cu o mica lacrima in coltul ochiului si ma gandeam din nou la tot ce s-a intamplat cu acest blog. Ma gandeam cu parere de rau ca se incheie o frumoasa perioada din viata.
Toate gandurile bune, iubitori de vampiri!

PS: Va invit la film! Merita sa le reluati pe toate celelalte si sa culminati cu acesta. Excelente toate! O evolutie remarcabila, o serie reusita!

Chat

Create a Meebo Chat Room