sâmbătă, 4 septembrie 2010

Cerere

Hey! Planuri de weekend?
Eu am doar o mica rugaminte. Fata cu blogul acela Gossip girl Twilight. Imi trimiti si mie invitatie la blogul tau? Il urmaresc , dar vad ca nu il mai pot vedea.
Multumesc anticipat. :))

Ashley si Joe Jonas intr-un hotel din Torronto

Kristen in Orleans -2 Septembrie





Ashley si Kellan pentru "Women's and Men's Health"







Ashley la concertul Jonas in Torronto

Poza noua cu Taylor pentru Abduction

Photoshoot mai vechi cu Charlie Bewley





Revista presei

vineri, 3 septembrie 2010

Peter la petrecerea Emmy

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Poza noua Eclipse

 
sursa: BH

Comunitatea THN

Vreau sa va multumesc pentru loialitatea de care dati dovada. Desi absentam, cand ne intoarcem va gasim tot aici, pe THN. Spiritul Twilight ne uneste. Este un lucru frumos sa vezi asa ceva.
Recunosc cu rusine ca fiind preocupata cu celelalte treburi, mi-a cam disparut pasiunea, insa nu pot sa nu ma gandesc la povestea in sine, la randurile scrise de Stephenie Meyer si la Taylor Lautner. :)))

Vreau de asemenea sa va reamintesc unde ne ne mai gasiti:
1. Twilight Hot Forum
2. Twilight Hot Facebook
3. Twilight Hot Twitter

Dakota Fanning a stâns tineretul de la Hollywood pentru o campanie anti-cancer

O nouă luptă împotriva cancerului a fost pornită la Hollywood de tânăra generație de actori. Dakota Fanning și-a atras colegii de breaslă pentru a realiza o reclamă informativă al cărei scop e să arate cât de mult au crescut șansele de îmbolnăvire cu cancer și cum maladia trebuie luată în serios, scrie revista Ok.

Materialul video “Change the Odds / Răstoarnă șansele” a fost regizat de Marc Webb, cel care a lucrat și la “500 Days of Summer” și la următorul film cu Spider-Man ce va apărea în cinematografe. În imagini apar Zac Efron, Vanessa Hudgens, Kristen Bell, Dakota Fanning, Olivia Munn, Zachary Levi, Naya Rivera din “Glee” și Andrew Garfield, care îl joacă pe noul Peter Parker în “Spider-Man”.

Videoclipul organizației Stand Up 2 Cancer susține că unul din doi bărbați și una din trei femei vor avea cancer de-a lungul vieții. Scopul este de a strânge bani pentru cercetarea bolii și găsirea tratamentelor care să vindece mai repede. Organizația Stand Up 2 Cancer va strânge donații în 10 septembrie printr-o emisiune televizată.
sursa:cinemarx

Fenomenul Twilight poate duce la inmultirea cazurilor de SIDA sau sifilis


Parere personala: au dreptate.

Kristen Stewart va juca o naștere foarte intensă în “Breaking Dawn”

Scenarista Melissa Rosenberg și regizorul Bill Condon vor să fie fideli cărții atunci când vor filma scena în care Bella naște un copil în Breaking Dawn. Dacă fanii seriei “ Twilight” care au citit cărțile ar putea fi speriați de scena în care Bella, personajul lui Kristen Stewart, naște, realizatorii filmului nu cred că trebuie să îndulcească momentul pe marele ecran.

“Lucrăm la această scenă. Și vrem să fie pe atât de intensă pe cât e și în carte”, a spus Melissa Rosenberg pentru E! Online. Scenarista a insistat că miza va fi intensitatea emoțională a momentului, nu cea fizică. “Nu cred că aici este vorba despre cât de mult sânge arăți. E vorba de fețele lor. Toată scena va fi din punctul de vedere al Bellei. Senzația ar trebui să fie una viscerală. Eu cred că va fi un moment destul de intens”, a explicat scenarista. Rosenberg trebuie să termine scenariul până în noiembrie fiindcă atunci încep filmările la “ Breaking Dawn“.
sursa: cinemarx

Emma Watson se bucură că seria “Harry Potter” nu vinde sex ca seria “Twilight”

Hermione nu o are la suflet pe Bella! Emma Watson, protagonista seriei “Harry Potter” consideră că filmele “Twilight” sunt prea sexy. Actrița britanică reduce diferența dintre cele două francize la alegerea de a vinde sau nu sex.

Personajul Emmei, Hermione Granger, s-a sărutat cu personajul lui Rupert Grint în “Harry Potter: The Deathly Hallows”. “Acest sărut dintre Hermione și Ron a fost foarte așteptat și s-a ajuns la el pe parcursul a opt filme. Harry Potter nu e Twilight, noi nu vindem sex. Așa că oricând se face vreo aluzie la asta, toată lumea e extraordinar de entuziasmată. În realitate, sărutul a fost îngrozitor de ciudat; nu ne mai puteam opri din râs”, a spus Emma Watson pentru revista OK! din Marea Britanie.
sursa: cinemarx

Fara machiaj!

 sursa: bravonet

New look!

Hey! M-am gandit sa mai schimb putin bannerul. Pentru ca am vrut sa mai schimb placa, am apelat la admina unuia din sursele mele preferate, Maria de pe Brand Heroin. Maria, iti multumim pentru banner!

Cabina telefonica cu 'The Runaways'


Sursa

Poza noua cu Charlie Bewley din 'Soldiers of Fortune'


Sursa

Trei poze noi cu Michael Sheen din 'Beautiful boy'




Sursa

BooBoo Stewart si Sasha Pieterse(Pretty Little Liars) - Photoshoot


Sursa

Poze cu (Dream) Team Kristen in Argentina



Sursa

Edi Gathegi pentru Total Film Magazine


Sursa

Poze cu Kristen de la Sundance Film Festival (2008)





Sursa

Faceti o poza cu Jacob in camioneta Bellei!




Cateva fane au facut poze in masina Twilight,bineinteles contra cost :D
Sursa

Mesaj de la Michael Welch


El spune ca va aparea si in partea 1 a filmului BD,cat despre a 2-a parte nu este sigur.
Sursa
Va rog sa ma scuzati ca nu am postat( am primit un comment referitor la acest lucru),probabil fetele sunt ocupate iar eu am fost la cumparaturi deoarece ziua mea este duminica.Promit sa postez acum si multumim ca vizualizati blogul.

miercuri, 1 septembrie 2010

Photoshoot cu Nikki Reed (2003)





Sursa

Chat

Create a Meebo Chat Room