sâmbătă, 7 august 2010

Happy Birthday!

Ieri sau azi, una din doua....A fost sau este ziua lui Mery. In caz ca am intarziat, ne cerem scuze, Mery!
La multi ani! Esti o persoana minunata. Ai avut perioade mai putin bune in ultimul timp, dar iata ca ai trecut cu bine si esti in continuare alaturi de noi.
Happy Birthday, Mery!

Cam Gigandet in Berlusque

Iata trailer-ul filmului "Berlusque" unde apare si Cam Gigandet acompaniat de Christina Aguilera:


SURSA:TwilightSaga.ro

In spatele scenelor la TCA

Iata un video in care puteti trage o privire pentru a vedea cum o sa fie la TCA:



SURSA:Twifans

BD Fan Made

Iata un FanMade Breaking Dawn:



SURSA:Twifans

Fi langa Bella sau Edward !

Iata un site AICI unde puteti sa va puneti poza voastra favorita langa poza lui Edward sau a Bellei:
SURSA:Twifans

Anna la premiera "Scott Pilgrim`s"

Anna a fost prezenta la premiera noului ei film in Toronto:
SURSA:Twifans

vineri, 6 august 2010

Breaking Dawn ( I Parte) in 3D?

Pe site-ul IMDb (Internet Movie Database) se zvoneste ca prima parte din "Zori de Zi" va putea fi vizionata in versiune 3D. Deocamdata nu se cunosc alte detalii. Ramane doar sa asteptam confirmarea celor de la Summit Entertaiment. Si daca nu se observa prea bine in Print Screen, puteti vedea mai clar AICI

Mesaj de la Jackson --- Nu are Facebook, MySpace & Twitter

Sursa: LNM

Ella Fresh Collection!

Pentru cei ce nu stiu, eu am un mic job pe Alexa Boutique. Nu stiu exact cum sa-l numesc.
BTW, impreuna cu Linda am scos o colectie de bijuuri. De fapt, Linda m-a studiat si a creat tot ce urmeaza sa vedeti. Eu doar am inspirat-o.
Sper sa va placa! Pentru sustinerea blogului, poate unii dintre voi chiar vor comanda cate ceva.
Facand o analiza cu alte site-uri care au astfel de produse, pe Alexa Boutique preturile sunt mult mai mici. Calitatea este garantata. Va spun chiar eu, eu avand bijuuri oferite cadou de Linda.
Fara prea multa vorbarie, va prezint, Ella Fresh Collection!

Kristen pe coperta revistei Marie Claire [Estonia]


Sursa

FanArt


Destul de reusit :D
Mi-l si imaginez pe Edward incruntat (ca de obicei) dand vina pe el...
Sursa

Ashley in aeroportul LAX (5 august)

Rob in "US weekly" si in "Total film"



Sursa

Concursuri!

Tin sa va reamintesc de cele 3 concursuri de pe blog. Nu ezitati sa va inscrieti!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

PS: Tin sa va spun 2 lucruri!
1. Linda si cu mine ne cerem scuze ca nu v-am trimis inca premiile. Linda le va trimite luni, iar eu voi incepe tot de saptamana viitoare.
2. In tabara intrebam lumea daca a auzit de blogul Twilight Hoit News sau daca e fan Twilight. Am fost placut surprinsa. Se pare ca voi chiar tineti la blog. Cineva mai mai ca nu mi-a cerut autograf :)) Cu cateva zile inainte de tabara am vazut un comentariu de la un anume Mihay si am intrat sa ii vad blogul. In tabara , din vorba in vorba am aflat ca acel Mihay era Mihai, un om extraordinar. Vorba lui: "Ce mica e lumea!"

Outtakes/ Photoshoots

 

imagebam.comimagebam.comimagebam.com

Lenjerie intima cu Robert Pattinson

Succesul teribil pe care seria “Twilight” l-a avut la publicul tanar si nu numai, precum si numarul impresionant de fane pe care le are Robert Pattinson, cel care interpreteaza rolul principal masculine al francizei, vamiprul Edward Cullen, a inspirat chiar si o colectie de lenjerie intima pentru barbati.
 Marks and Spencer a creat unei linii de lenjerie intima barbateasca. Chilotii din colectia ce poarta numele starului au imprimat pe ei chipul incruntat al personajului intruchipat de Pattinson.
Lenjeria R-Pant reprezinta o strategie de marketing prin care firmma M & S incearca sa castige un public mai tanar, dornic de lenjerie sexy. Directorul de vanzari al companieia declarat ca noua colectie “a fost creata pentru cumparatorii tineri, cunoscatori intr-ale modei”.
Contrar asteptarilor, Pattinson nu va face reclama colectiei pe care a inspirat-o.

sursa: egirl.ro

Cam Gigandet --- Photoshoot (2009)


Sursa: Diario Twilight

Photoshoot nou cu Nikki Reed

Sursa: BH

Kristen in "Girl With the Dragon Tattoo" ?

Cei de la Sony sunt in alerta in aceste zile deoarece vor sa incheie cat mai repede cautarile pentru distributia filmului "Girl With the Dragon Tattoo", film despre care se zvoneste ca va deveni o trilogie.

Pana in acest moment avem confirmarea ca superstarul Daniel Craig a semnat pentru a-l juca pe Mikael Blomkvis, iar studiourile cauta acum o actrita tanara ce o va interpreta pe Lisbeth Salander (un personaj feminin bisexual de o intelegienta iesita din comun).

Ei bine, potrivit celor mai recente zvonuri de la Hollywood, Kristen Stewart este luata in cosiderare pentru acest rol, iar cei care au citit cartile spun ca atitudinea personajului seamana foarte bine cu cea a lui Kristen. "Kristen este pe lista, insa nu a participat la nicio proba pana in acest moment" a declarat o sursa interna celor de la E!. "Insa este si o mica problema. S-ar putea sa rateze rolul din cauza conflictelor de orar cu filmarile la Twilight".

Ramane de vazut daca Kristen va primi rolul sau nu, va vom tine la curent.

Sursa: Twilight Saga

TCA 2010

Iata lista actorilor care vr fi prezenti la TCA 2010:

Robert Pattinson
Taylor Lautner
Ashley Greene
Nikki Reed
Jackson Rathbone
Alex Meraz
Justin Chon
Chirstian Serratos
Michael Welch
Charlie Bewley
Kiowa Gordon
Bronson Pelletier
Votarea se incheie maine, AICI  puteti vota

Nikki Reed in Catch .44

Se pare ca Niki a fost distribuita de curand in productia Catch .44, un film de actiune in care actrita va interpreta un asasin pe nume Kara. Filmul va fi regizat de Aaron Harvey, si ii va mai avea in distributie si pe actorii Bruce Willis impreuna cu Deborah Ann Woll din serialul True Blood.

Sursa: Twilight Saga

joi, 5 august 2010

Back!

Hey! Da! Am venit din tabara, dar asta nu inseamna ca s-a terminat si concediul meu. Dar asta nu inseamna ca voi fi total absenta.
Tabara a fost ......perfecta! "Perfecta" e un cuvant infim pentru tot ce am trait eu in aceasta tabara.
S-a terminat...iar eu am revenit in infern. Caldura si iar caldura! In tabara a fost pornita si centrala de vreo 2 ori. Era CONGEL! Dar acum tanjesc dupa acel congel.

Am vazut ca fetele s-au descurcat in principiu cu stirile. Le felicit. Am observat ca e o eroare la WTA Trafic. Nu mai arata numarul real de vizitatori unici etc. Sper sa isi revina. Sper ca nu ati fugit si voi pe alte bloguri din cauza ca am lipsit. Daca ati facut asta...ma dezamagiti :(
Nu stiu ce si cat voi posta, pentru ca tot au ramas niste treburi nerezolvate, insa nu va las eu de izbeliste.
Am schimbat putin decorul. Sper sa va placa. Cred ca momentan raman pe partea artistica si pe partea manageriala. Cu stirile, mai vedem. Ma gandesc la o noua organizare. Astern noul plan pe hartie. Trebuie sa ne reinventam, nu?

PS: Era sa uit! Le multumesc celor de la CUTEZATORII pentru saptamana minunata!
Image and video hosting by TinyPic

Tila Teqila zicand ca Kristen este femeia ei de vis

BooBoo si Alex pentru revista Glamour


Sursa:LNM

Poza cu Nikki,Anna si Lizzy

Poza noua de la un Outtake mai vechi de la filma EW

Versurile de la noul cantec a lui Robert:“Songs From A Room”


And the pictures in her eyes.

They’re a threat for the sky.

So I’ll wait with our souls in the sun stood and our minds they sought that doorway.

How long…how long must you take?

I was set for that mistake, but you moved.

And there was nothin’ that I couldn’t take, it’s all on you darlin’.”

Concert 100 Monkeys



Edward pregatinduse pentru lupta

Robert Pattinson a avut parte de o experienţă nereuşită la masaj, în Japonia!

Actorul din seria "Twilight" a vrut să se relaxeze cu adevărat în timpul unei călătorii în Japonia, aşa că a mers la un salon de masaj.

Experienţa s-a dovedit cu totul şi cu totul nereuşită pentru că Robert a ieşit chiar mai stresat decât a intrat. Asta pentru că a fost nevoit să aştepte mai bine de o oră şi jumătate ca să-i vină rândul. "Am ieşit de 15 ori mai stresat decât atunci când am intrat, doar pentru că a trebuit să aştept atât de mult", a declarat el.

Sursa: CanCan

Pattinson către Stewart: “Hai să fim doar prieteni”

National Enquirer ne şopteşte că actriţa din „Twilight” a explodat în momentul în care Robert Pattinson a declarat într-o emisiune că tânjeşte să iasă la o întânire pentru că nu a mai făcut-o de mult timp.
Se pare că vampirul a mărturisit prietenilor lui că relaţia dintre el şi Kristen Stewart este „cu adevărat încheiată”.
„În sfârşit, Rob a luat decizia de a se despărţi şi pare fericit cu asta – de parcă o greutate mare i s-a luat de pe umeri! Nu a fost uşor, dar acum se simte mult mai bine o dată ce a scăpat de relaţia asta încâlcită. Rob încă se poartă prietenos cu Kristen, dar acum că povestea s-a terminat, este cu totul alt om,” a declarat o sursă pentru National Enquirer.
Aceeaşi sursă spune că un rol important în decizia lui Pattinson l-a jucat partenera lui din filmul „Water for Elephants”/”Apă pentru Elefanţi”, Reese Witherspoon, care l-a sfătuit  să se bucure de tinereţea lui şi de perioada de burlăcie.
Aşa că Rob a ascultat, şi-a făcut curaj şi i-a spus lui Kristen că simte că le-ar fi mai bine dacă ar rămâne simpli prieteni. Actriţa a primit vestea calm şi comportându-se de parcă nu ar fi avut o prea mare importanţă, însă unii sunt de părere că „o afectează mai mult decât o arată.”
„Nu este speriată pentru că încă speră că Robert va reveni asupra deciziei şi că se vor împăca, deşi el pare hotărât acum. Producătorii “Twilight” sunt la curent cu schimbarea din viaţa personală a actorilor, dar le-au cerut acestora să menţină aparenţele pentru succesul comercial şi promovarea filmelor,” a adăugat sursa citată de  Enquirer.

Sursa: TV Mania

Jackson l-a evenimentul "Teen Choice Gift Suite"

Sursa: LNM

Jackson si-a desenat tenisii

Sursa: LNM

Rob, Kris & Ashley in InStyle --- Makeover Awards 2010

 
Sursa: LNM

Taylor la filmarile pentru "Abduction"


Sursa: LNM

Chat

Create a Meebo Chat Room