sâmbătă, 24 iulie 2010

Alex Meraz, Tinsel Korey si Julia Jones in LA

Alex Meraz a publicat aceasta poza cu el, Tinsel si Julia in LA

Sursa: BH

Poze cu Kris in "The Runawayas" --- In spatele camerelor

Sursa: BH

Fotografii promotionale cu Jackson in The Last Airbander

Sursa: BH

Outtake cu Rob pentru Dossier Magazine (2009)

Taylor Lautner dorit si in X-Men

 Dupa ce s-a anuntat recent ca Taylor Lautner este implicat in realizarea unei noi pelicule intitulata “Hasbro Stretch”, in care interpreteaza rolul personajului principal, supereroul Stretch Armstrong, tanarul star mai este dorit intr-un film. Producatorii urmatorului film din seria „X-Men” il doresc pe Lautner in distributie.
Se pare ca actorul in varsta de 18 ani are tot ce ii trebuie pentru a fi supererou. Astfel ca multi producatori si-l doresc in peliculele lor. In ceea ce priveste urmatorul proiect “X-Men”, deja se fac numeroase incercari de a modifica programul vedetei din „Twilight” pentru a putea interpreta un rol in pelicula intitulata „X-Men: First Class”.
Potrivit surselor, se doreste ca urmatorul proiect sa implice aparitia mai multor tinere vedete, acest lucru avand la baza succesul seriei „Twilight” si esecul unor pelicule in care au fost implicate nume celebre.


Sursa: EGirl

Taylor Lautner este unul dintre cei mai bine platiti actori

Desi are doar 18 ani, Taylor Lautner este unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood. Desi nu castiga chiar la fel de bine ca si colegii sai din seria “Twilight”, Robert Pattinson si Kristen Stewart, interpretul varcolacului Jacob se poate lauda cu un “salariu” destul de mare”.
Desi directorii de casting l-au desconsiderat multa vreme, crezand ca Taylor nu are prea mult talent si nici ca s-ar putea compara cu Robert Pattinson sau Kristen Stewart, actorul a inregistrat o adevarata evolutie pe parcursul filmelor din franciza cu vampire.
Acum Lautner lucreaza la o noua pelicula intitulata “Hasbro Stretch”, in care interpreteaza rolul personajului principal, Stretch Armstrong. Personajul este inspirat de o jucarie elastica realizata de Hasbro. Filmul va fi unul 3D si va avea premiera in 2012.


Sursa: EGirl

Bella si Jacob sunt nume de top in America


Buna! Am revenit de la tara cu forte proaspete si am fost dezamgaita ca fetele nu au postat nici o stire azi! Dupa ce m-am uitat ce stiri au pus fetele timp de o saptamana, am zis sa trec la treaba. Mai vreau sa va spun ca maine voi posta rubrica de fan ficuri, cel putin voi incerca. Asa ca... daca aveti ficuri noi sau continuari... stiti voi LadyJoanne21@yahoo.com

Sursa: Egirl
Succesul fenomenal de care s-a bucurat seria “Twilight” a dat nastere la numeroase trenduri, printre care si acela ca oamenii au inceput sa isi boteze copiii cu numele personajelor din franciza ce prezinta povestea iubirii dintre un vampire si o muritoare. Seria a starnit o adevarata isterie de cand a fost lansata si unii dintre fani au mers pana acolo incat si-au numit bebelusii Bella, Jacob, Edward sau chiar Cullen, numele de familie al personajului interpretat de Robert Pattinson.
In 2009, Bella si Jacob au fost cele mai utilizate nume pentru copii in America, conform unui studio realizat pentru Social Security Administration. Bella vine de la Isabella, nume ce se afla pe primul loc in alegerile parintilor americani pentru fetitele lor. In ceea ce priveste numele Jacob, acesta este pe primul loc in preferinte pentru numele de baieti independent de personajul interpretat de Taylor Lautner, intrucat figureaza pe acest loc de 11 ani. 

vineri, 23 iulie 2010

Poster noua Eclipsa[aparut in Mexic]

Outtake cu Kristen din 2008


Sursa:LNM

Outtakes cu Kristen pentru Ew



Sursa:LNM

Ashley la sala






Sursa:LNM

Revista presei







Sursa:LNM

Poze noi cu Julia Jones la Baby Issa Launch & Issa London





Sursa:Twifans

Cel mai bun corp al verii:Kellan Lutz


Sursa:Twifans

Jackson facand reclama la MasterCard


Sursa:Twifans

Poze nemaivazute cu Taylor Lautner




Sursa:Twifans

Edward si Bella din ceara

Iata 2 figuri din ceara Edward si Bella...
Seamana cu cei reali?
SURSA:TwilightGuide

Concert 100 Monkeys

Cei de la 100 Monkeys, in frunte cu Jacksone Rathbone au avut un concert in Saint Rocke...Iata poze:

SURSA

Interviu Eclipse

Iata un interviu cu Nikki Reed despre Eclipse:



SURSA:TwilightSaga.ro

E!News despre Robert si WFE

E!News ne spune despre ce a patit Robert la filmarile WFE.Se pare ca nu a patit nimic,ci doar era putin machiat pentru ca asa cere filmul...

SURSA:TwilightSaga.ro

Ashley la cumparaturi

Iata poze cu Ashley iesind la cumparaturi...
SURSA:Twifans

Charlie Bewley danseaza

Charlie Bewley invata sa danseze dansul celor de la Hillywood Show


SURSA:Twifans

Kellan plecand de la sala

Kellan a fost vazut plecand de la sala de fitness pe 22 iulie
SURSA:Twifans

Chat

Create a Meebo Chat Room