sâmbătă, 3 iulie 2010

Care este cel mai bun film?


Acum ca a aparut Eclipse,m-am gandit sa v-a intreb si pe voi care film v-a placut cel mai mult?Pe mine sincer,New Moon m-a dezamagit total,dar Eclipse mi-a placut mult mai mult si cred ca Amurg va ramane la mine pe locul 2.Cred ca David a facut o treaba minunata.Voi ce credeti?

E! vorbeste despre noul look a lui Rob

Lui Taylor Swift i-a placut Eclipse

Team Volturi

Poze noi EW cu Kristen Stewart,Robert Pattinson si Taylor Lautner



Parodie The Runaways by Hillywood Show

Photoshoot Jamie pentru Louis Vuitton

4_27_10_JamieBowers24355 
4_27_10_JamieBowers241804_27_10_JamieBowers24393

Slade promite scene taiate pe DVD-ul Eclipse

Odata ce filmul a ajuns pe marile ecrane, David Slade a confirmat faptul ca pe DVD-ul Eclipse vine cu scene taiate , care nu au putut ajunge si ele pe marele ecran, dupa cum urmeaza:
  • Mult-asteptata scena in camera cu Angela si Bella 
  • Scena cu Charlie la cantina in ziua absolvirii
  • Triunghiul amoros 
  • Victoria cu armata de nou-nascuti.
Traducere personala de pe Volturi Guard .

Scanuri: "Eclipse Movie Companion"

sursa: Volturi Guard

Totul incepe cu o alegere. Tu ce alegi sa vezi pe 2 iulie?

 
Late edit! Castigatorii!
Am stat si am citit toate comentariile voastre de 2 ori pe unele si tot nu m-am putut hotari. Intr-un comentariu, cineva spunea ca ar pune scenele intr-un joben si ar extrage una. M-a inspirat putin ideea. Am ales comentariile care m-au impresionat cel mai mult si le-am pus in ordinea in care le-au lasat fetele. 
Apoi, am extras 3 cu ajutorul site-ului Random.org
Cred ca a fost cel mai corect asa, avand in cedere ca toate sunt incredibile. :)
Atasat aveti si print-screen-uri pentru a vedea cum am procedat. Le felicit pe castigatoare.
Bratara logo Edward: Theo
Bratara logo Jake: Perfect world
Bratara logo Eclipse :Bia
Voi lua eu legatura cu castigatorii in cel mai scurt timp. 


Robert Pattinson si Kristen Stewart sunt in topul celor mai “puternice” staruri

Revista Forbes i-a inclus pe Robert Pattinson si Kristen Stewart in clasamentul de anul acesta al celor mai influente si bine platite staruri, Celebrity 100 list.
Robert ocupa locul 50, cu un venit de 17 milioane de dolari in ultimele 12 luni, iar Kristen locul 66, avand “doar” 12 milioane de dolari in plus in conturile sale personale de anul trecut.
Echipa din spatele filmului Twilight se poate mandri cu o pozitie foarte buna si pentru scriitoarea Stephanie Meyer, care se afla pe locul 59.


Kristen Stewart joaca golf

Mare iubitoare de vampiri în seria "Twillight", actriţa Kristen Stewart are şi pasiuni mai obişnuite, aşa cum ar fi jocul de golf, iar recent, distribuitorul de articole sportive pentru golf Golfsmith i-a făcut un cadou care să-i aprindă şi mai tare această pasiune - un set complet de crose de joc, informează Agerpres.
După ce au aflat că actriţa este o jucătoare înrăită de golf, reprezentanţii companiei Golfsmith a decis că nu ar strica să-şi facă puţină publicitate, aşa că i-a oferit un set complet de crose cu ocazia lansării ultimului film din seria "Twilight".

Kristen Stewart, care joacă golf alături de tatăl său, a intrat în posesia acestui cadou miercuri, la emisiunea cu şi despre celebrităţi "Lopez Tonight!", moderată de George Lopez.
sursa: libertarea.ro

Robert Pattinson pe coperta Sugar LadMag

Robert Pattinson Sugar Lads Mag Robert Pattinson pe coperta Sugar LadMag 
Robert Pattinson a pozat pentru revista Sugar LadMag, alaturi de un interviu exclusiv, dovedind inca o data ca vampirii nu sunt neaparat “batrani” chiar daca sunt aproape nemuritori…
sursa: myidol

Personaje noi din trecut

Actrita nominalizata la Oscar, Catalina Sandino Moreno, in rolul Mariei, Jack Huston, in rolul lui Royce King si muzicianul englez Peter Murphy apar in secventele care prezinta trecutul lui Jasper, Rosalie si tribul Quileute.

"Unul dintre avantajele pe care le ai cand lucrezi la un film ca acesta este ca ai parte de actori care vor sa lucreze la el", marturiseste Godfrey. "Impresarii Catalinei au sunat in legatura cu rolul Maria, care constituie un capitol nemaipomenit in carte, dar nu te astepti ca o actrita nominalizata la Oscar sa sune si sa spuna:' Pot sa vin sa lucrez cele doua zile la film?'. Ridica mult nivelul filmului cand ai la bord oameni precum Catalina si Jack Huston, care-l interpreteaza pe Royce. A fost distractiv sa nu mai fim nevoiti sa intreprindem cautari pentru a gasi alegerea perfecta, pentru ca cinci actori au sunat sa intrebe daca pot colabora la film."

Flancata de actrita canadiana Kristen Prout (Elektra, Stargate) si de Leah Gibson (Watchman/ Cei ce vegheaza, Caprica), Catalina Sandino Moreno interpreteaza rolul conducatoarei celor trei femei frumoase, pe care le intalneste Jasper intr-o noapte. "Maria este o femeie foarte puternica, un vampir puternic, care-l vrajeste pe Jasper. Ea il place, este foarte interesata de el si-l face secundul ei, pentru a o ajuta la toate crimele", explica Moreno.

Legatura lor are un ecou in "Saga Amurg: Eclipse" in relatia dintre Victoria si Riley. "Maria este vampirul care-l duce pe Jasper inapoi in timp, in Razboiul Civil. Ea a creat o armata de nou
-nascuti si l-a numit pe Jasper mana ei dreapta, fiind si iubitul ei", explica Rathbone. "In principiu, Maria l-a folosit pe Jasper pentru talentul lui unic - de a manipula sentimentele - pentru ca el era capabil sa-i controleze si sa-i antreneze pe nou-nascuti."
sursa: evz.ro

Taylor Lautner adora sa stea cu parintii

Taylor Lautner a declarat ca ii place la nebunie sa locuiasca cu parintii si sa faca lucruri “normale”, cum ar fi sa duca gunoiul sau sa faca ordine in camera lui.
“Ma ajuta sa raman cu picioarele pe pamant”, spune Taylor.
Actorul nu isi doreste sa se mute singur in vreo vila luxoasa.
“Nu imi place foarte mult viata de vedeta. Te face sa o iei razna”, a spus actorul din Twilight.
sursa: myidol.ro

Bella, Edward si Jacob: punctul culminant al triunghiului dragostei

"Amurg" si "Saga Amug: Luna Noua" i-au facut pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner celebri pentru interpretarea personajelor Bella Swan, Edward Cullen si Jacob Black.

"Avem o experienta destul de indelungata cu aceste personaje", aproba Stewart. "Invatam tot mai multe despre ele cu trecerea timpului si ne adaptam la schimbarile pe care le presupun. In exterior, suntem noi insine, dar de indata ce porneste camera, suntem Jacob sau Bella sau Edward", spune Stewart.
"Saga Amurg: Eclipsa" exploreaza diferite aspecte ale dragostei: dragostea adevarata, fantezia si posibilitatea de a fi indragostit de doi oameni in acelasi timp.

"'Eclipsa' incepe intr-o nota inalta, Edward si Bella sunt impreuna si sunt fericiti, revenindu-si dupa experienta pe care au avut-o in Italia", comenteaza Stewart. "In principiu, inca sunt vanata de vampiri, dar cea mai mare problema din viata mea este capacitatea de a constientiza ca sunt nivele diferite de a iubi pe cineva. Trebuie sa recunosc fata de mine insami ca sunt indragostita nebuneste de prietenul meu cel mai bun, dar nu la fel de mult, cat de adevarata mea iubire:  Edward. Pentru mine, 'Eclipse' este un film despre maturizare si despre luarea deciziilor, precum si despre intelegerea faptului ca alegerile pe care le faci nu sunt neaparat instinctive. Oricat de mult imi place Bella pentru ca nu se teme de consecintele actiunilor ei, in aceasta parte, ea se maturizeaza pana la punctul in care e in stare sa spuna: Nu am intotdeauna dreptate."

Vampirii: cei buni, cei rai si legea

Continuand Saga in calitate de membri ai clanului Cullen ii gasim pe Ashley Greene interpretand-o pe Alice, Peter Facinelli pe Carlisle, Nikki Reed pe Rosalie, Jackson Rathbone interpretand rolul lui Jasper, Kellan Lutz pe Emmett si Elizabeth Reaser jucand rolul lui Esme.

"Cei din clanul Cullen au decis s-o accepte pe Bella, desi aceasta i-a pus in pericol. Un intreg clan de vampiri invadeaza orasul Forks, iar ei sunt nevoiti  sa o apere atat pe ea cat si pe ei insisi", spune Godfrey. Atat clanul Cullen cat si varcolacii descopera un teren comun in faptul ca o protejeaza pe Bella si populatia oraselelor Forks si La Push. "In "New Moon", genele de varcolac se activau la prezenta vampirilor in oras. Distributia noastra este in extindere, pentru ca avem cativa noi prieteni varcolaci in "Eclipsa". Dar varcolacii si vampirii sunt ca apa si uleiul ... pur si simplu nu se pot amesteca. Trebuie sa le cerem varcolacilor ajutorul, pe care ni-l acorda din inima, pentru ca le place sa ucida vampiri. Dar este o situatie dificila, pentru ca ii rugam sa-i omoare pe acesti vampiri si pe noi sa ne lase in pace", explica Facinelli.

Alice Cullen, al carei talent este cheie in povestea "Luna Noua", este paralizata in aceasta parte. "Alice este frustrata in 'Eclipsa'", dezvaluie Greene. "Pentru ca varcolacii sunt din ce in ce mai multi, capacitatea ei de a vedea viitorul este acum limitata de prezenta lor. In plus, Victoria a devenit mai puternica si manipuleaza portitele din viziunea mea. Stim ca Bella este in pericol, dar nu ne dam seama daca este din cauza Victoriei, a clanului Volturi sau a armatei de vampiri nou-nascuti."

"Suntem constienti ca familia Volturi vrea ca Bella sa fie transformata in vampir imediat", adauga Facinelli. "Pe deasupra, avem un armistitiu cu varcolacii, dar de care clanul Volturi nu se prea bucura. Asadar, 'Eclipsa' vine cu o multime de complicatii." Trecutul lui Jasper devine rezolvarea situatiei prezente. "Aflam ca Jasper a fost dintotdeauna un soldat", explica Godfrey. "In anii 1800, a devenit parte a unei armate nou-nascute, asa ca le poate spune membrilor clanului Cullen ce va urma. Nou-nascutii sunt mai puternici, mai rapizi si actioneaza numai din instinct. Vampirii sunt in forma maxima in primele doua luni de la transformare."

"Cum Jasper are o poveste lunga despre felul in care opereaza armatele de nou-nascuti, este responsabil cu predarea metodelor de lupta", explica Rathbone. "Dintre noi toti, Jasper stie cel mai bine pericolul reprezentat de acesti nou-nascuti, cat sunt de puternici sunt, de insetati de sange, de antrenati sunt, precum si modul lor de a gandi", adauga Greene. "Ne invata sa gandim ca ei si cum sa ne folosim abilitatile si mintea pentru a ne apropia de ei, chiar daca sunt mult mai puternici decat noi."

"Am crescut calare, asa ca a fost distractiv sa pot sa ma intorc in sa. A fost foarte placut sa-mi pun abilitatile de calaret la incercare", se amuza Rathbone. "Este dragut si sa reusesc, in sfarsit, si sa cercetez trecutul lui Jasper, sa aflu ce-i place si sa explic o multime de nuante pe care am incercat sa le includ in interpretare de-a lungul celor trei filme. Din fericire, in acest film se explica de ce sta Jasper de obicei in spatele incaperii, tacut. Jasper are, categoric, un trecut intunecat si incercat, care-l bantuie in fiecare zi."

"Alice si Jasper colaboreaza foarte bine si se echilibreaza reciproc. Cred ca ea are nevoie de el. El poate manipula emotii, asa ca o invata un alt aspect al vietii de vampir. Sunt adorabili", spune cu entuziasm Greene. "Trecutul lui Rosalie ne spune de ce este personajul ei atat de furios", spune Rosenberg. "A avut o moarte incredibil de violenta, groaznica si brutala. Ei i s-a rapit posibilitatea de a trai o viata implinita ca om, de a imbatrani alaturi de cineva si, cel mai important pentru ea, de a avea o familie. Pentru Bella, povestea lui Rosalie aduce la suprafata problema familiei si a copiilor. Acesta este unul dintre lucrurile la care va renunta", adauga Rosenberg.

Reed adauga: "este plina de resentimente, pentru ca si-a dorit intotdeauna sa fie mama. Iubeste ideea de viata conventionala, de moda veche - vrea sa fie sotie, sa aiba grija de sotul ei, sa-si creasca copiii... aceasta este viata ideala pentru ea. Faptul ca va ramane blocata in aceasta cochilie pentru totdeauna este un supliciu pentru ea."



Behind the scenes photoshoot ASOS

sursa: Brand heroin

Poze noi Eclipse

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com 
sursa: Brand heroin

Kristen in primul ei film

sursa: Brand Heroin

Photoshoot Alex Meraz pentru DaMan Magazine

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Chat

Create a Meebo Chat Room