vineri, 11 iunie 2010

Cele mai obsedate fane Twilight

Alex Meraz, Tinsel Korey si Julia Jones la "UnitedHealthCare"

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Un cuvant de inceput...

...de vacanta.
Oficial, de astazi incepe vacanta, ceea ce inseamna mai multe stiri ( cred eu) , distractie si celelalte lucruri specifice vacantei de vara.
Vreau sa va urez o vacanta cat mai placuta!
Stiu ca sunt multe dintre voi care au avut banchetul. Cuma  fost? V-ati distrat? Sau, cum a fost cand ati avut voi banchetul ( generatiile mai mari).

Vreau sa dau drumul unei discutii frumoase:x mai ales acum, la sfarsit de an scolar.


Vreau sa va reamintesc si de concursurile noastre de pe blog, 3 la numar pana acum.
Azi au venit prin FanCurier premiile voastre de la concursul Alice fashion 3 si va spun, merita sa va inscrieti! Ii multumesc Lindei pentru cadourile speciale! 

PS: Ce premii ati luat?

Ultimul film din seria Twilight va avea două părţi şi mult sex!

Reprezentantii Summit Entertainment au anuntat azi ca proiectul The Twilight Saga: Breaking Dawn, ultimul din serie, va fi impartit in doua, primul film urmand sa fie lansat in data de 18 noiembrie 2011. 
http://static.cinemarx.ro/stiri-cinema/wp-content/uploads/2010/06/edward-cullen-276x300.jpgAmbele parti vor fi regizate de oscarizatul Bill Condon.  Suntem de asemenea informati ca se vor intoarce in cele doua filme si membrii familiei Cullen: Peter Facinelli in rolul lui Carlisle, Elizabeth Reaser in cel al lui Esme, Jackson Rathbone in rolul lui Jasper, Nikki Reed in cel al lui Rosalie, Ashley Greene in rolul lui Alice, si Kellan Lutz in cel al lui Emmet.  The Twilight Saga: Breaking Dawn va incheia apoteotic aventurile amoroase ale Bellei si ale vampirului Edward (plus una bucata varcolac pe nume Jacob), si va solutiona o seama de mistere lasate in suspensie.
"The Twilight Saga: Breaking Dawn", teoretic ultimul film din serie, va avea două părţi, prima urmând să fie lansată în noiembrie 2011. Starul filmului, Robert Pattinson promite că filmul va fi foarte bun, deşi n-a citit încă scenariul. El a dezvăluit totuşi că Bella (Kristen Stewart) va deveni vampir şi cei doi se vor căsători. În plus, vor exista destul de multe scene fierbinţi în film, aproape unul pentru adulţi, a glumit Pattinson. 

Clip nou "Eclipse" - Victoria vrea sa o omoare pe Bella

Imagini noi cu Taylor Latuner de la Emisiunea Saturday Night Live


Dakota Fanning la Today Show


Robert Pattinson in Revista Cosmopolitan [Spania]

Peter Facinelli si Jennie Garth la Scoala Elementara Kingsley [04.06.2010]

Imagini cu Alex Meraz filmand in Peru pentru "City of Gardens"

joi, 10 iunie 2010

Nikki Reed s-a despărţit de iubit

Interpreta lui Rosalie din seria „Twilight” este din nou singură.
Actriţa Nikki Reed a confirmat faptul că este singură şi că s-a despărţit de producătorul Paris Kasidokostas Latsis, cu care se iubea de anul trecut.
S-ar părea că înainte de o cunoaşte pe Nikki, acesta ar fi avut o relaţie cu Paris Hilton.
“Deocamdată nu mai vreau iubit”, a declarat actriţa de curând.

sursa: Bravonet

Robert Pattinson spune ca “Eclipse” e un film de groaza

Vorbind despre ce-a de-a treia pelicula din seria “Twilight” in care joaca unul dintre rolurile principale, Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen, a dezvaluit ca ultimul film, care va fi lansat in curand, este foarte diferit fata de primele doua, “Twilight” si “New Moon”. 
http://images2.fanpop.com/image/photos/10500000/Eclipse-Movie-Stills-eclipse-movie-10511605-585-364.jpg
Vorbind presei despre “Eclipse”, Pattinson a declarat ca a vazut deja o parte din film si ca i se pare foarte bun, diferit de celelalte si “foarte serios intr-un fel”. Luptele sin pelicula par reale, tot ce se intampla nu pare a fi o fantezie, astfel ca se apropie mult de un film horror. 

Clipuri noi legate de Eclipse/scene noi





sursa: Brand Heroin

Ashley, Kellan, şi Xavier prezenti la MMVA

Ashley Greene, Kellan Lutz şi Xavier Samuel sunt pe lista de prezentatori pentru Mult Music Video Awards, care va avea loc pe 20 iunie.
sursa: Brand heroin

Poze!

Hey! Din nou sunt vinovata. Nu stiu ce vor face fetele dupa vacanta, dar eu va asigur ca voi fi aici, chiar daca voi mai trage chiulul o zi sau 2. :)
Azi am banchetul, o zi destul de speciala. Imi voi schimba poza de profil, si va rog sa nu radeti prea tare de noul meu look. :))
  • Poze cu Dakota de la Today Show
  • Ashley la cumparaturi
  • Anna la premiile Editors Special
  • Dakota in NYC
  • Anna la Glamour Women Of The Year Awards
  • Poze de la filmarile "Apa pentru elefanti"
  • Jack Huston la lansarea noului Mini Countryman
 

miercuri, 9 iunie 2010

Chat

Create a Meebo Chat Room