sâmbătă, 22 mai 2010

Prin LA - 19 mai 2010

Apropo, ieri, cand eram in oras cu colegele, am vazut in centrul comercial niste rucsace New Moon. Erau 2 modele: cu Edward si Bella si cu Jacob, Bella, Edward si aglomeratia din Volterra. Postere oficiale, ce mai! Ghiciti cat erau! 25 lei. Colega mea mi-a cumparat un model cu toti 3 si abia astept sa mi-l dea marti.  Cert e ca eu am rucsac cu poza aceasta, sau cel putin il voi avea incepand cu ziua de marti.
 sursa: Brand Heroin

Scanuri InStyle

sursa: Brand heroin

Video Removed - Billy Burke


sursa: Brand Heroin

Screencaps Eclipse

Tia ne-a trimis un link cu niste screencapsuri din filmuletul in care este prezentat "Eclipse" behind the scenes. Recunosc, unele scene imi sunt noi pentru ca totul se derula foarte rapid.

Acum pe ACASA Tv

...filmul "Legile atractiei" cu Michael Sheen.

Printre rafturile prafuite

Doamne, de cand nu am mai avut rubrica aceasta? Exact! De foarte mult timp. De ceva timp, am pus ochii pe o carte, ar cum nu am bani sa o cumpar si cum nu am castigat-o la Shauki  pe blog, m-am multumit si cu recenzia.
Este vorba despre cartea "Mana stanga a lui Dumnezeu", o carte scrisa de Paul Hoffman si publicata in limba romana de editura RAO ( nu le merge de site-ul de mult timp, sau cel putin, la mine nu merge).
Numele lui este Cale. I-au spus că ar putea să distrugă lumea. Poate că o va face. Era scris în Scripturi că va veni. El este mâna stângă a lui Dumnezeu… ultimul dintre Izbăvitori… Îngerul morţii. Ei spun că va distruge lumea!
Sanctuarul Izbăvitorilor este un spaţiu vast şi descurajant – un loc fără bucurii sau speranţe. Cei mai mulţi dintre locuitorii lui fuseseră aduşi aici pe când erau doar băieţei şi au îndurat ani mulţi de regim brutal al Stăpânilor Izbăvitori a căror cruzime şi violenţă aveau doar un singur scop – acela de a servi Credinţei Unice.
Într-unul din întortocheatele coridoare ale Sanctuarului stă un băiat. Are poate paisprezece sau cincisprezece ani – nici el şi nici altcineva nu ştie sigur. Şi-a uitat de mult numele adevărat, iar acum i se spune Thomas Cale. Este un băiat ciudat şi secretos, isteţ şi fermecător, violent şi sângeros. Este atât de obişnuit cu cruzimea, încât pare imun la ea, dar curând va deschide o uşă greşită şi va vedea un act atât de înspăimântător, încât va trebui fie să scape din Sanctuar, fie să moară. Singura lui speranţă de salvare este să ajungă până la Memphis, oraşul care reprezintă opusul Sanctuarului din toate punctele de vedere: de o frumuseţe răpitoare, lipsit de Dumnezeu şi profund corupt. Doar că Izbăvitorii îl vor pe Cale înapoi cu orice preţ… nu din pricina secretului pe care l-a aflat, ci din pricina altui secret, neaflat de el, dar mult mai înfricoşător!
Si, fiti atenti! Este abia primul roman din trilogie. :X Ce parere aveti?
Multumim Shauki pentru recenzie.

Povestea a 2 actori

Stiati ca in anul 2004, ReeSe si Robert au jucat in filmul Vanity Fair? Pe atunci, cei 2 jucau rolurile mama si fiu, dar iata ca in anul 2010, filmul "Apa pentru elefanti" ii pune fata in fata in rolul de amanti. 
In acest film Rob il va juca pe tanarul Jacob Jankowski, un doctor veterinar care se alatura unui circ si se indragosteste de o femeie casatorita pe nume Marlena [Reese Witherspoon]. Ea este casatorita cu managerul circului, August [Christoph Waltz] care, desi la prima vedere pare a fi un tip de treaba, se dovedeste a fi un om de nimic. Pentru ca o iubeste, Jacob simte nevoia de a o proteja pe Marlena de lucrurile oribile pe care ii le face sotul ei si cei doi incep sa aibe o relatie secreta care conduce personajele catre un final tragic. 
 
PS: Va vine sa credeti ca joaca un personaj pe nume JACOB? 
sursa: Vampires Crib

Secrete de pe platoul de filmare

Pe scurt, Ashley marturiseste ca:
  • a avut o pasiune pentru Jackson mai ales in timpul filmarilor pentru "Twilight" atunci cand el incerca sa o invete cum sa joace baseball;
  • desi multa lume nu crede asta deoarce ea nu lasa garda jos in fata tuturor, Kristen este o fata ca toate celelalte, devenid entuziasmata si bucurandu-se de viata;
  • Robert este timid! Este ciudat si are probleme cu coordonarea. Uneori vorbeste lucruri fara nicun sens si este foarte haios.
  • toti actorii flirteaza intre ei pe platourile de filmare, desi fac asta in mod inocent;
  • "daca Taylor si cu mine ar trebui sa ne luptam, cel mai probabil, eu as castiga. Este un mare gentleman!" 
sursa: Vampires Crib

Scanuri din cartea "The Last Airbender"

Poze, poze, poze!

  • Nikki Reed inainte sa plece spre aeroportul din LA. Pofta buna, Nikki! :) 
  • Kellan la Build a Bear.
  • Anna la "STK-LA" in West Hollywood pe 20 mai.

sursa: Brand Heroin

Special Moments :x

In primul rand vreau sa va spun ce cadou am primit de la mama natura - o stare de greata, o durere de cap si de gat. Frumos , nu?
Lasand partea urata, vreau sa va spun ca am avut o saptamana plina de urari.
  1. In primul rand, vreau sa le multumesc colegelor de blog care mi-au facut o postare speciala si un filmulet plin de urari. Fetelor, va iubesc!
  2. Ii multumesc Ionicai, care mi-a facut de asemenea o surpriza namaipomenita oferindu-mi un cadou din partea blogului ( un set format din lantisor si cercei).  Multumesc Ioni!
  3. Ii multumesc si Ramonei, care a facut un post special si mi-a urat "La multi ani!".
  4. In final, ii multumesc Mirunei, care mi-a facut un fel de felicitare. 
 Vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au facut urari pe diversele bloguri. Inseamna mult pentru mine, sa stiti. Am reusit sa dobor recordul de urari primite anul trecut, deci, e ceva. :))

Poster Eclipse + funny pic



sursa: Twifans

Fotografii cu Kristen Stewart de la sedinta foto pentru "Flaunt Magazine"

vineri, 21 mai 2010

Postere Eclipse

  sursa: Twifans

Michael Sheen si predilectia pentru rolul lui Tony Blair

Actorul galez in varsta de 41 de ani Michael Sheen s-a confesat editorilor de la Virgin Media.com ca a avut o singura data oportunitatea de a petrece putin timp in compania fostului prim-ministru britanic Tony Blair, desi a interpretat rolul acestuia in trei filme diferite – “The Deal”, “The Queen” si “The Special Relationship”.

Referitor la impresia pe care i-a lasat-o omul de stat Tony Blair cu ocazia primei si singurei lor intrevederi de pana acum, Michael Sheen a declarat urmatoarele: “L-am intalnit doar o data. L-am cunoscut anul trecut si a fost o experienta interesanta sa intalnesc pe cineva despre care am citit atat de mult si pe care l-am urmarit la televizor atat de multa vreme. Am putut sa-mi fac o idee despre el privindu-l cum se misca prin incapere. Este foarte diferit de cel pe care il vedem pe micul ecran”.

Michael Sheen reintra in pielea lui Tony Blair in cel mai recent film al sau intitulat “The Special Relationship“, care este regizat de catre Richard Loncraine si va fi lansat in cinematografele din Statele Unite ale Americii pe data de 29.05.2010.

Actiunea peliculei se axeaza pe prezentarea relatiilor diplomatice dintre Tony Blair si Bill Clinton in perioada 1994 – 1998, iar Michael Sheen ii are ca parteneri pe Dennis Quaid , care il portretizeaza pe fostul lider la de Casa Alba Bill Clinton si pe Hope Davis, care ii da viata pe marele ecran fostei Prime-Doamne devenite secretar de stat Hillary Clinton.
sursa: CinemaRX

Ashley Greene si Hayden Panettiere in negocieri pentru Scream 4

Conform THR, Lake Bell a inceput deja negocierile pentru intregirea distributiei filmului Scream 4  si actori precum Ashley Greene, Hayden Panettiere si Rory Culkin au fost ofertati deasemenea.

Mare parte dintre cei care au lucrat la primul film din serie – Wes Craven, [rx;Kevin Williamson], Neve Campbell, David Arquette si Courteney Cox se vor intoarce, ceea ce inseamna ca tinerii actori carora li s-au oferit roluri vor fi legati oarecumva de personajele pe care le stim deja.

Daca totul merge conform planului, Bell il va interpreta pe un ofiter de politie, in timp ce Greene va juca rolul verisoarei lui Sidney, Jill – noua protagonista a seriei.

Cat despre Panettiere, daca va accepta rolul, o va interpreta pe prietena lui Jill si Culkin va fi un putential iubit pentru Greene.
sursa: CinemaRX

Ashley in Seventeen...

Un video cu Ashley de la Photoshoot-ul pentru revista Seventeen

SURSA: Twifans

Aceasi rochie?

Se pare ca Fergie si Kristen poarta aceleasi rochite....

SURSA

Water for Elephants

Au aparut poze de la filmarile filmului "Apa pentru elefenati"....

Continuare >

FanMade Rosalie

Un FanMade facut de o fana cu Rosalie (Eclipse)...SURSA

Imi iau concediu

Buna tuturor. Vreau sa va multumesc pentru urarile de luni. In curand voi pune un post special in legatura cu acest subiect. Cred ca toata zaptamana a fost ziua mea. Luni, ziua de nastere si azi, ziua de nume.

Vreau sa le urez un calduros "La multi ani!" tuturor ce poarta numele de Elena sau de Constantin, sau  alte derivate. mult noroc si succes in toate.

Azi, va anunt cu parere de rau, ca nu voi putea posta pentru ca, it's party time. :D
Insa, va pregatesc o surpriza nemaipomenita, asa ca fiti pe faza. pana atunci, mai aveti timp pentru concursul "Lasa-te muscat!".
PS: Am pus poza cu Elena din VD, pentru este si ziua ei. :)

joi, 20 mai 2010

Au inceput filmarile de la "Apa pentru elefanti"

sursa: Brand Heroin

Tatuajele lui Jackson

Stiati ca Jackson nu are un tatuaj , ci mai multe? Iata-le!
Image and video hosting by TinyPic 
sursa: FoForks

Ce inel este acesta Kristen???

Kristen Stewart, esti cam suspecta. Ai fost luata in vizor pentru inelul ciudat pe care il porti.
Se stie ca scumpa noastra kristen poarta inele, bratari si diverse accesorii, inelele fiind de argint. Dar, ce credeti despre acesta? Sa fie oare....? Nu, ar fi prea de tot.
Voi ce credeti, fani Robsten?
Image and video hosting by TinyPic 
sursa: FoForks

Simbolul nou-nascutilor?

O fi vrut David sa continue munca lui Catherine si a lui Chris , care au facut diverse simboluri pentru  cele 2 clanuri, astfel incat a introdus simbolul nou-nascutilor? Voi ce credeti?
 
sursa: FoForks

Poze, poze, poze!

  •  Kellan si Ashley citind Seventeen. Pozele sunt facute acum ceva timp.
  • Tinsel Korey la Maxim's Hot 100 Party
  • Michael Sheen la premiera "The Special Relationship"  
  • Charlie Bewley la petrecerea Nylon Young Hollywood Party
  •   Mai multe poze de la filmarile "Shouting Secrets"  
  • Tinsel si BooBoo la lansarea Prince of Persia
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Cartonase Eclipse disponobile pe Amazon

Chat

Create a Meebo Chat Room