sâmbătă, 6 februarie 2010

Campanie: "INFOMETEAZA UN VAMPIR, DONEAZA SANGE!"

     

In fiecare minut al fiecarei zilei cineva are nevoie de sânge. Acel sange poate veni doar de la un donator voluntar, o persoana ca tine care face alegerea de a dona. 
Nu exista nici un substitut pentru donarea de voastra! Blogurile VampireCrib si Twilight Hot News se alatura fanilor "Twilight", "True Blood"  si "The Vampire Diaries" din SUA  intr-o campanie  pentru incurajarea donarii de sange: "INFOMETEAZA UN VAMPIR, DONEAZA SANGE!'" / "Starve A Vampire, Give Blood!".   
 
Cu atat de multi fani ai vampirilor de peste tot si stiind ca putem face o ceva care conteza, daca  ne unim fortele, putem face o diferenta. Din cantitatea de sange donata o singura  de o persoana data se pot extrage elementele care pot salva vietile a trei pacienti. Scopul acestei campanii este de a incuraja fanii celor trei serii sa se alature cauzei. In America campania pentru a dona sange pentru Crucea Rosie americana se desfasoara intre 1-14 martie 2010. 
Chiar daca nu suntem pe continentul american, ne putem alatura si noi cauzei lor aici, in Romania. Intervalul de timp intre doua donari de sange nu poate fi mai mic de 60 zile, asa ca poti transmite si prietenilor tai mesajul. Daca vrei sa ajuti si tu, poti afla mai multe detalii, precum si unde se afla centrele de transfuzie sanguina din tara aici: http://www.doneazasange.ro. 
Eu voi dona, dar tu?
     

Who's there?

O sa spuneti ca nu sunt normala, dar , DA! Alt concurs! De ce? Pentru ca sponsorii sunt alaturi de noi. Pentru asta le multumim!
De data aceasta am pregatit ceva si mai special. Vom posta un fragment dintr-o poza. Timp de 10 zile vom da cate un indiciu pe zi despre persoana din acel fragment de poza. Dupa ce veti avea toate cele 10 indicii si veti stii despre cine este vorba, trimiteti raspunsul la intrebarea:

Despre ce actor este vorba in poza?

Concursul se desasoara in perioada 6 - 20 februarie 2010. Indiciile vor fi postate in perioada 6-15 februarie 2010. In perioada 15-20 februarie asteptam raspunsurile voastre pe adresa de mail whosthere.thn@gmail.com. Daca va dati seama despre cine este vorba, trimiteti raspunsul mai repede.

Iata fragmentul de poza.
Primul indiciu este: Locuieste in LA.

Iata si partea cea mai frumoasa - premiile!
Sponsorul nostru, Diverta Online, pune la bataie:
Locul 1 - cartea Gazda de Stephenie Meyer
Locul 2 - cartea Semnul de P.C. Cast si Kristin Cast
Locul 3 - ghidul ilustrat New Moon
...So, who's there?
Multumim sponsorului
Image and video hosting by TinyPic

And the winner is.....

Dupa cum ati putut urmari pe chat, a fost ales castigatorul concursului de fidelitate.
Felicitari tuturor celor care s-au incumetat sa participe.

Iata raspunsurile corecte:
1. 6 iulie 2009
2. Joanne
3. un concurs cu filmulete Twilight
4. Inna
5. Si dupa Zori de Zi
6. 4
7. un ANONIM
8. Firmituri de realitate
9. 21 ianuarie
10. Elena din Tulcea, Joanne din Baia Mare, Ionica din Bucuresti , Ika din Bistrita Nasaud, Mery din Galati si Inna din Oradea

Si castigatorul este.....ALINA!
Felicitarile noastre Alina! Trebuie sa ii multumesti lui Alecs pentru reusita ta.
Ti-am trimis un mail si te rog sa imi trimiti adresa ta, pentru ca eu sa o trimit celor de la Beauty of pain, carora le multumesc inca odata pentru sprijin.

Va mai spun doar atat! Urmariti blogul pentru ca va asteapta noi surprize.

Image and video hosting by TinyPic

Promo oficial Eclipse?

Taylor la evenimentul organizat de Audi



imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comTaylor a fost prezent ieri la evenimentul organizat de Audi in Miami. Sursa

Fanvideo New Moon

Il gasiti si la rubrica FanMade.
Vreau sa va spun doar atat: m-a emotionat melodia.
sursa: Twilightish

Poze vechi cu Kristen










Poze personale cu Kristen , dar si cateva poze cu fanii. Sursa

Evolutia lui Kellan ca stil



Sursa

Mai multe poze cu Kellan in aeroportul LAX



Kellan in aeroportul din Miami





Se pare ca ieri Kellan se indrepta din aeroportul din LA spre Miami . Sursa

Taylor Swift e dorită în “True Blood”

Ryan Kwanten din serialul “True Blood” a declarat într-un interviu că şi-ar dori să o aibă colegă de platou pe cântăreaţa Taylor Swift.

“Mi-ar plăcea ca Taylor să fie invitată în film. Ar fi cool. Am senzaţia că îi place să spargă tiparele. A stabilit multe recorduri, de ce să nu încerce să intre în lumea actoriei pentru a vedea dacă poate să facă şi asta?”

V-ar plăcea să o vedeţi pe Taylor cu dinţi de vampir?

sursa: bravonet

Chat

Create a Meebo Chat Room