sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Ornamente Twilight


TwilightGuide organizeaza un concurs, avand ca premiu ornamente de brad pentru Craciun..
_____________________
Si inca ceva~maine voi fi plecata din oras, asa ca am sa pun stiri mai spre seara..Sper sa ma intelegeti..

Teatru de papusi~New Moon

Quebec’s La Semaine Magazine


























Scan'uri din revista Quebec’s La Semaine Magazine..Sursa(gasiti toate pozele)

Poza noua cu Victoria


Inca o poza in HQ din New Moon, cu Victoria..Sursa

David Slade pe Twitter

Poze vechi cu Nikki si Rob




Au mai aparut cateva poze mai vechi cu Nikki Reed si Robert..Cred ca sunt din perioada in care cei doi erau impreuna, pentru ca in una din poze se tin de mana..Sursa

Melissa Rosenberg despre Harry Clearwater

Michael Sheen la Ryan Show

Legaturile dintre Twilight si Harry Potter


Nu mai puţin de trei actori au fost distribuiţi în ambele serii, extrem de populare.

Jamie Campbell Bower e poate cel mai interesant nume. Pe cale să devină noul Shia LaBeouf, Robert Pattinson sau Zac Efron al viitorilor ani, pentru că atrage atenţia agenţilor de casting, fiind distribuit în din ce în ce mai multe producţii, actorul va juca în Harry Potter şi Talismanele Morţii (regia David Yates), dar îl vom vedea şi în cel de-al doilea film al seriei Twilight.
Aflat la premiera filmului Public Enemies, actorul a vorbit despre rolul său din The Twilight Saga: New Moon, fiind citat de Ecran Large. "Îl joc pe Caïus, care este într-o permanentă stare de furie. El este afectat de faptul că, spre deosebire de alţi Volturi, nu are nicio putere".

Campbell Bower a mai declarat că vor exista multe elemente noi faţă de carte, care vor lua prin surprindere spectatorii. "Cred că filmul va fi grandios, fantastic!", concluzionează actorul.

Cât priveşte rolul din Harry Potter 7, Jamie Campbell Bower îl va juca tocmai pe Gellert Grindelwald, un vrăjitor foarte puternic, cu forţe apropiate de ale lui Voldemort. Prieten cu Dumbledore, care are faţă de el sentimente amestecate (Rowling, autoarea cărţilor, spune că Dumbledore a fost îndrăgostit cândva de Grindelwald), vrăjitorul ajunge să comită o serie de atrocităţi, pentru că este atras de magia neagră. Grindelwald devine stăpânul unuia dintre talismane, furându-l de la deţinătorul iniţial, iar puterile lui cresc, astfel, foarte mult.

Un al treilea actor care - pe langă Jamie Campbell Bower şi Robert Pattinson (Cédric Diggory, Edward Cullen) - va apărea în ambele saga este Tom Felton (Draco Malefoy în seria Harry Potter şi Riley în Eclipse).

Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I va avea premiera în România pe 26 noiembrie 2010, iar cea de-a doua parte în vara lui 2011.
_____________________
Articol luat de pe cinemagia

New Moon in ziarul Evenimentul Zilei


Am vazut din intamplare o poza cu Bella si Edward in ziar si cand m'am uitat mai bine am vazut ca era si un articol despre New Moon..
_______________________________
Mii de fani ai seriei „Amurg”/ „Twilight” vor lua cu asalt cinematografele din ţară, astăzi, la premiera filmului „Lună nouă” / „New Moon”, continuarea poveştii cu vampirul Edward şi adolescenta Bella.

Peste 17.000 dintre ei şi-au asigurat un loc în sălile de cinema din malluri, rezervân duşi bilete în avans. Cu un asemenea debut, producţia are toate şansele să urce rapid în fruntea box-office- ului românesc pe 2009, deşi până la finalul anului mai sunt doar câteva săptămâni.

A strâns 72,7 milioane de dolari în 24 de ore


Lansat în America de Nord vinerea trecută, filmul a strâns 72,7 milioane de dolari în numai 24 de ore şi a întrecut recordul precedent deţinut de „Cavalerul negru”, cu 67,2 milioane de dolari.
În ceea ce priveşte weekendul premierei, „Lună Nouă” se află pe locul al treilea în topul celor mai bune încasări din istorie, cu 141 milioane de dolari, fiind întrecut de „Cavalerul negru” (158,4 milioane de dolari) şi „Spider Man 3” (151,1 milioane de dolari).
Cel de-al treilea film din saga „Amurg”, „Eclipse”, este deja în pregătire. În ciuda criticilor, care n-au ocolit nici primul film din serie (cu încasări de peste 260 de milioane de dolari, anul trecut, după ce în producţie s-au investit 37 de milioane), povestea inspirată de romanele lui Stephenie Meyer i-a sedus definitiv pe adolescenţi.

„Luna Nouă”, în regia lui Chris Weitz, e mai puţin alert, mai romantic şi, o spun aproape la unison criticii străini, la fel de superficial ca primul. Însă ingredientele care ţin în viaţă filmul, ca şi seria care l-a inspirat, rămân aceleaşi: vampiri sexy, intrigi adolescentine şi un sărut pe care cititorii lui Stephenie Meyer l-au aşteptat cale de mii de pagini.

Vampirul Edward (Robert Pattinson), împreună cu toată familia acestuia, se hotărăşte să plece din oraş, în dorinţa de a o proteja pe iubita sa, muritoarea Bella (Kristen Stewart). Bella însă încearcă să ajungă la Edward, cu ajutorul cel mai bun prieten, Jacob (Taylor Lautner). De aici începe aventura: vampirii revin în oraş.

Avatare de Craciun...

M-am strecurat in timpul meu liber pe la calculator si m-am gandit ca daca tot vine Craciunul sa fac niste avatare cu dorintele actorilor nostrii de Craciun...Ce va doriti voi de craciun?Eu imi doresc Ghidul ilustrat al filmului New Moon..de Mark C.V..



SURSA:My computer,TWILIGHT-HOT-NEWS(Exclusive)

Greseli din New Moon


A aparut filmul, deci automat fanii obsedati au vazut si greselile prezente in film..Voi le'ati observat?? Articol luat de pe Twifans si Moviemistakes, tradus de mine..
_______________________________________
Continuitate: Cand Bella se trezeste dupa cosmarul cu bunica sa, langa ea, pe pat, vedem cartea "Romeo si Julieta"..Cand Charlie vine in camera sa'i dea cadourile, cartea a disaprut, dar apare din nou dupa cateva scene..

Continuitate: Cand Edward o cheama pe Bella in padure, parul ei sta pe intins pe spate, iar in scena urmatoare parul este bagat in haina..

Camere de filmat: In lunile in care Bella trece prin depresie, la scena cand vedem camera rotindu'se, putem vedea camerele de filmat in oglinda din spatele ei..

Continuitate: Cand Alice sare pe scari sa ii ureze Bellei "La multi ani!", intre scene pozitia esarfei pe care o poarta la gat se schimba..

Continuitate: Cand Bella ajunge in La Push si iese din camioneta, lasa usa deschisa..in urmatoarea scena, usa este perfect inchisa..

Continuitate: Cand Bella sta la masa cu Mike si acesta o intreaba daca vrea sa vina cu el la un film, parul Bellei isi tot schimba pozitia~din spatele urechii, in lasat in jos..

Relevatie: Lentilele de contact purtate de vampir sunt destul de vizibile, mai ales in cazul lui Jane, in scena cu liftul..

Continuitate: Cand Alice si Bella merg in Italia, Alice poarta o esarfa pe cap si ochelari..Pe parcursul scenelor, nodul esarfei este strans diferit..

Continuitate: Cand Mike si Jacob o asteapta pe Bella in afara cinema'ului, intre scene, punga de la Burger King de langa ei isi schimba pozitia..

Continuitate: Cand Jacob isi arata prima data tatuajul, acesta este undeva sus, spre umar..In scena de la sfarsit, din padure, tatuajul apare cu 2 centimetri mai jos..

Eroare grava: Cand Bella zboara spre Italia, se arata un avion Virgin America, care zboara doar in unele orase din SUA..Avionul Virgin Atlantic face zboruri catre Europa..

Continuitate: Bella merge in Italia sa'l salveze pe Edward..Cand iese din Porsche si intreaba unde il gaseste pe Edward, ea sta in fata usii, apoi deodata apare in spatele usii..

Continuitate: Cand Bella si Edward se intorc sa plece din camera Volturilor, roba lui Edward este legata..Cand ii arata din spate, roba este desfacuta..

Camere de filmat: In ultima scena, daca va uitati la luminile de pozitie de pe masina lui Edward, puteti vedea mai multi membri ai echipei reflectati..

Photoshoot cu Taylor Lautner
















Cat de frumusel poate fi Taylor asta!!:XX:XX:XX De curand, a avut o sedinta foto de la care avem poze..Sursa(gasiti mai multe poze)

Chat

Create a Meebo Chat Room